Over BricksBuddy

BricksBuddy is ontstaan om mensen goed te helpen bij de verkoop van hun woning. U steunt daarmee ook automatisch de goede doelen die zijn aangesloten bij onze foundation. BricksBuddy is geen doorsnee makelaar, maar neemt alles voor u uit handen. Zo probeert BricksBuddy het voor u en onze goede doelen net wat makkelijker te maken.

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Het verkopen van uw woning kan onnodig lang duren en een hoop werk met zich meebrengen. BrickBuddy helpt u bij de verkoop van uw woning, door de woning direct van u te kopen tegen een eerlijke marktconforme prijs, om zo een voorspoedig verkoopproces te garanderen. Zo kunt u zich richten op de zaken die op dat moment echt belangrijk zijn.

BricksBuddy Foundation

BricksBuddy doneert bij iedere transactie een klein deel van de koopsom aan een goed doel naar keuze van de woningeigenaar, wat is aangesloten bij de de BricksBuddy Foundation. Met iedere donatie steunt BricksBuddy haar partners, die zich inzetten voor verschillende maatschappelijke doelen. In de algemene voorwaarde vindt u meer informatie.

Uw woning terug huren?

Wilt u in uw huidige woning blijven? Maar wel de overwaarde verzilveren?
BricksBuddy biedt u de mogelijkheid om na de verkoop, uw eigen woning te huren. Op onze website www.uweigenwoninghuren.nl leest u alles over deze constructie. U kunt ook direct contact opnemen met één van onze medewerkers.

Contactgegevens

Tel: 020 - 26 144 09
Mail: info@bricksbuddy.nl

Bricks Buddy B.V.
KVK  82972044

Adres

Ruysdaelkade 157-H,
1072 AS Amsterdam

© BricksBuddy  |  Voorwaarden  |  Privacy verklaring  |  Webdesign Brandsz.nl