Binnen 14 dagen zitten we bij de notaris

Snelheid is ons handelsmerk. Binnen veertien dagen kan de deal al rond zijn, inclusief de overdracht.

In vijf stappen het huis verkocht

Waardeberekening

Je berekent de waarde en ontvangt de uitslag per mail

Telefonisch contact

We bespreken telefonisch de richtprijs. Is dit naar wens?
Dan plannen we een bezichtiging.

Bezichtiging

Tijdens een bezoek aan de woning bepalen we de waarde.

Een definitief bod

We brengen een bod uit op het huis.

Naar de notaris

Is ons bod akkoord? Dan bereiden we de verkoop voor.
We ondertekenen de koopakte en plannen de afspraak bij de notaris.

Duurzame woonconcepten

BricksBuddy biedt duurzame woningoplossingen. Wij verduurzamen woningen, die vervolgens weer op de markt worden gebracht. Zo creëren we goed betaalbare duurzame woningen, waarbij de wensen van de eindgebruiker voorop worden gesteld.

Ontdek je woningwaarde

'De snelheid was echt een pluspunt'

Toen we het huis van onze overleden moeder moesten verkopen, wilden we daar vanwege de erfbelasting niet maandenlang mee wachten. Met Boris en zijn team konden we snel zakendoen. De woning was verkocht voordat de belastingaanslag binnenkwam.

'In een middag een bezichtiging'

Waar makelaars pas na een paar weken een afspraak konden maken, kwam Casper dezelfde middag nog langs voor de bezichtiging. Top!

'Gelijk duidelijkheid'

Heel fijn was dat we in een minuut al een hele goede indicatie kregen van de waarde van het huis. Het daadwerkelijke bod kwam uiteindelijk een heel eind in dezelfde richting.

Veelgestelde vragen

De notariskosten komen voor onze rekening. Daarom maken wij gebruik van ons vaste notariskantoor. Dit is Notariskantoor Dijkhuis-Koeman in Koog aan de Zaan.

Wij zijn een professionele vastgoedbelegger en werken samen met een investeringsmaatschappij. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van externe kredietaanvragen. Oftewel: wij hebben geen voorbehoud voor financiering en kunnen gelijk zakendoen.

De veertien dagen die we noemen, is de tijd die we nodig hebben voor de bezichtiging, het bod en de aanlevering van de stukken bij de notaris.

Bepaalde gebeurtenissen buiten ons om kunnen er natuurlijk voor zorgen dat de verkoop langer duurt. De meest voorkomende situaties:

  • Het huis staat op erfpachtgrond.
  • Er rust nog een hypotheek op het huis en de hypotheekverstrekker heeft extra tijd nodig (om toestemming te geven voor het royeren van de hypotheek).

In deze gevallen hangt de snelheid van de overdracht samen met de snelheid van respectievelijk de eigenaar van de grond en van de kredietverstrekker.