Binnen 14 dagen zitten we bij de notaris

Snelheid is ons handelsmerk. Binnen veertien dagen kan de deal al rond zijn, inclusief de overdracht.

In vier stappen het huis verkocht

Kennismaking

We komen graag bij u langs om u persoonlijk te ontmoeten en uw wensen te bespreken.

Bod

BricksBuddy brengt een bod uit op uw woning.

Overeenstemming

Als we tot overeenstemming komen over de koopsom en de gewenste voorwaarden,
zullen wij - op onze kosten - de koopakte bij de notaris laten opstellen.

Verkoop

Zonder extra makelaarskosten voltooit u de verkoop en ontvangt u het aankoopbedrag van de notaris op uw rekening.

De voordelen van samenwerken met Bricks Buddy

Geen makelaarskosten

Vrijblijvend voorstel zonder voorbehouden, wat zorgt voor zekerheid en snelheid

Veilige en snelle transactie via de notaris

Duurzame woonconcepten

BricksBuddy biedt duurzame woningoplossingen. Wij verduurzamen woningen, die vervolgens weer op de markt worden gebracht. Zo creëren we goed betaalbare duurzame woningen, waarbij de wensen van de eindgebruiker voorop worden gesteld.

'De snelheid was echt een pluspunt'

Toen we het huis van onze overleden moeder moesten verkopen, wilden we daar vanwege de erfbelasting niet maandenlang mee wachten. Met Boris en zijn team konden we snel zakendoen. De woning was verkocht voordat de belastingaanslag binnenkwam.

'In een middag een bezichtiging'

Waar makelaars pas na een paar weken een afspraak konden maken, kwam Casper dezelfde middag nog langs voor de bezichtiging. Top!

'Gelijk duidelijkheid'

Heel fijn was dat we in een minuut al een hele goede indicatie kregen van de waarde van het huis. Het daadwerkelijke bod kwam uiteindelijk een heel eind in dezelfde richting.

Veelgestelde vragen

De notariskosten komen voor onze rekening. Daarom maken wij gebruik van ons vaste notariskantoor. Dit is Notariskantoor Dijkhuis-Koeman in Koog aan de Zaan.

Wij zijn een professionele partij die volledig zelf gefinancierd is. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van externe kredietaanvragen. Met andere woorden, wij hebben geen financieringsvoorbehoud en kunnen direct zakendoen.

De veertien dagen die we noemen, is de tijd die we nodig hebben voor de bezichtiging, het bod en de aanlevering van de stukken bij de notaris.

Bepaalde gebeurtenissen buiten ons om kunnen er natuurlijk voor zorgen dat de verkoop langer duurt. De meest voorkomende situaties:

  • Het huis staat op erfpachtgrond.
  • Er rust nog een hypotheek op het huis en de hypotheekverstrekker heeft extra tijd nodig (om toestemming te geven voor het royeren van de hypotheek).

In deze gevallen hangt de snelheid van de overdracht samen met de snelheid van respectievelijk de eigenaar van de grond en van de kredietverstrekker.